Vastelaovesvereiniging "De Windjbuujels" Ruiver

Opgerich 8 november 1950 - Keuninklik erkénd op 22 mieërt 1975

Aanmelden 11e Blageliedjesmiddig 2018

Leef Windjbuujels en Windjbuulinnekes,

Speciale editie: 11e  Blageliedjesmiddig!

Ben jij winnaar 2018?

V.V. De Windjbuujels organiseert op zondagmiddag 21 oktober 2018 in De Schakel voor jullie alweer de 11e Blageliedjesmiddig. Dit zal een speciale editie worden. Zo krijg je de kans om op een toffe manier op te treden. Daarnaast komt er een toffe pauze-act en sluiten we af met een spetterende after-party. Dit wil je niet missen!

Ben je 8 jaar of ouder en vind je het leuk om op het podium een vastelaovesliedje te zingen waarbij je gebruik mag maken van een zelf bedachte artiestennaam, eigen choreografie en outfit, meld je dan aan via het opgaveformulier. Je kunt je als solist opgeven maar ook als duo, trio en samen met vrienden en/of vriendinnen of zelfs met de hele klas van je school. Per lied kunnen er maximaal 4 leadzangers zijn.

Je mag de vastelaovestekst zelf schrijven maar ook gebruik maken van de hulp van iemand die het schrijven van teksten in de vingers heeft. Datzelfde geldt voor de bladmuziek en de muziekband. Als je niemand kent is dit geen probleem, we willen je graag helpen. Wij kennen tekst- en muziekschrijvers die de Reuverse jeugd hier graag bij willen helpen.

Omdat dit jaar ons jubileum jaar is gaan we er een speciale editie van maken. We bieden  eenmalig  de  ruimte aan  unieke  initiatieven,  denk  hierbij  aan  een  liedje  samen  met  je  papa,  mama,  opa, oma… etc.  Vanzelfsprekend  staat  bij  dit  initiatief  het  idee  van  een  blageliedje  voorop. Denk er ook aan dat een liedje met volwassenen niet deel kan nemen aan het KVL.

Voor de winnaars van de Blageliedjesmiddig hebben we verder:

  • een onderscheiding & de vernieuwde wisselbeker
  • enkele optredens rond de “vastelaovend” zoals de zittinge, de jeugdprinsenreceptie en andere gelegenheden
  • een optreden tijdens de opening van de ‘Blageliedjesmiddig’ 2019

Wil je graag meedoen maar weet je niet waar je moet beginnen, neem dan contact met ons op via blageliedjesmiddig@windjbuujels.nl

 

Met vriendelijke groet,

Blageliedjescommissie V.V. De Windjbuujels

Jordy Beurskens, Ymke Heggers, Bas Pubben, Roy Linssen, Mia Moors

 

Aankómmende evenemente

Sjponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!
© 2022 – Ruud Janssen – Feedback?Algemene voorwaarden