Vastelaovesvereiniging "De Windjbuujels" Ruiver

Opgerich 8 november 1950 - Keuninklik erkénd op 22 mieërt 1975

Pers en Mediaregelemente

Pers en media op evenementen van v.v. De Windjbuujels
Iedereen – ook pers en media – is bij alle publieke evenementen van v.v. De Windjbuujels van harte welkom. We zijn blij met elke positieve aandacht voor de vereniging. Echter als vereniging vinden we wel dat het zicht en beeld op de bühne voor pers en (entree betalend) publiek in balans moet zijn. Om dit zicht en een mooi beeld op de bühne (lees: de centrale plaats waar huldigingen, uitkomacts, recepties, etc. plaatsvinden) voor de bezoekers van evenementen van v.v. De Windjbuujels te behouden, reguleren we de hoeveelheid fotografen en cameramensen op de bühne.
Dit betekent absoluut niet dat er door andere pers en media geen opnamen gemaakt mogen worden vanuit andere posities op de feestlocatie. In overleg kan met de pers en media een andere gewenste positie op de feestlocatie worden uitgekozen om zodoende een acceptabel beeld van de bühne te hebben. Indien mogelijk zal de vereniging daarbij zelfs kunnen ondersteunen met verhoogde bühnedelen en/of tafels. We willen echter benadrukken dat het besluit betreffende de hoeveelheid pers en media op de bühne voor de verschillende evenementen van v.v. De Windjbuujels daarbij ongewijzigd blijft.
Vragen over dit onderwerp kunt u per brief sturen naar het contactadres dat op de site vermeld staat of een email sturen naar pr@windjbuujels.nl.


Foto- en filmopnamen op evenementen van v.v. De Windjbuujels

Op diverse evenementen van v.v. De Windjbuujels worden foto- en/of filmopnamen gemaakt. Deze kunnen gebruikt worden voor:

  • eigen promotiemateriaal zoals folders, posters, etc.
  • (regionale) printmedia zoals Puik
  • online platformen zoals de website www.windjbuujels.nl en social media kanalen
  • voor (regionale) TV en/of radio.

Wilt u dat foto- en of filmopnamen waarbij u in beeld bent tijdens een evenement van v.v. De Windjbuujels niet gebruikt worden voor bovenstaande doeleinden dan dient u dat direct kenbaar te maken bij de contactpersoon/organisatie van het desbetreffende evenement.

Aankómmende evenemente

Sjponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!
© 2022 – Ruud Janssen – Feedback?Algemene voorwaarden