Vastelaovesvereiniging "De Windjbuujels" Ruiver

Opgerich 8 november 1950 - Keuninklik erkénd op 22 mieërt 1975

Gewijzigde route Kinjeroptoch en groeëte optoch

16406527_1411778448866353_8011657106838642363_n
 
Omdet d’r ’n groeëte Jubileumtent oppe mert sjteit, zalle beide vastelaovesoptochte neet ontbónje waere oppe Ruiverse mert en zien de letste paar hongerd maeter van beide optochte gewijzigd.

De Kinjeroptoch (zóndig 26 fibberwarie) en de groeëte optoch (maondig 27 fibberwarie) sjtartte beide óm 13.30 oer bie de Fatimakerk in Óffebek. Via de Keulsewaeg loupe de optochdeilnimmers richting de sjpaorwaegeuvergang en volge ze daonao de Keulsewaeg toet aan de Riekswaeg. Vervolges sjlaon ze linksaaf richting de Ruiverse mert. 

LET OP: angers as veurgaonde jaore geit de ganse optoch (ouch praalwages) ter huuëgte van ’t aad Kloeëster – taege de reguliere verkieërsrichting in – de Pesjtoeër Vranckenlaan op. 

Beide optochte waere ontbónje veur de hoofingang van de Jubileumtent. Deze ingangk ligk taege-euver ’t gebouw van Plus Savelkoul/Openbare Bibliotheek. De (praal)wages van de optoch verlaote de optoch door rechdoor te rieje richting ’t kruutspunt van de Prins Hendriksjtraot en de Pesjtoeër Rijnderslaan.

PRIESOETREIKING. De priesoetreiking van beide optochte vinjt aansjloetend plaats in de Jubileumtent. Idderein is van herte welkom óm same mèt alle optochdeilnimmers de vastelaovend te viere. De entree is uiteraard gratis. ’t Ganse Jubileumprogramma sjteit op: http://www.windjbuujels.nl/jubileumprogramma-tent/

 

Aankómmende evenemente

Sjponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!
© 2022 – Ruud Janssen – Feedback?Algemene voorwaarden