Vastelaovesvereiniging "De Windjbuujels" Ruiver

Opgerich 8 november 1950 - Keuninklik erkénd op 22 mieërt 1975

Windjbuujels’66 kijkt terug op een succesvol tentfeest

[Nederlands]

Vastelaovesvereiniging de Windjbuujels en de uitbaters van Café-Zalen de Paerssjtal en Café Ronckenstein kijken tevreden terug op het tentfeest op de markt in Reuver tijdens vastelaovend. Dit tentfeest werd georganiseerd ter gelegenheid van het 6×11 jarig jubileum van De Windjbuujels.

Een ruime en gedegen voorbereiding ging vooraf aan zes dagen vastelaovesplezier op de markt in Reuver. Een grote groep vrijwilligers werkte twee jaar lang hard om een sfeervolle accommodatie met alle faciliteiten te realiseren voor dit bijzondere vastelaovesseizoen. Mede dankzij deze vrijwilligers kon een breed vastelaovesprogramma met een keur van artiesten worden gepresenteerd. Tegelijkertijd werden op donderdagavond, vrijdagmiddag, zaterdagavond en dinsdagmiddag nieuwe evenementen aan de vastelaovesvierders in onze gemeente geboden. Het tentfeest gaf de vastelaovend in ons dorp een nieuwe impuls. Liefhebbers kozen er dit jaar voor om vaker of langer in Reuver vastelaovend te vieren. Van donderdag tot en met dinsdag vierden ruim 7.500 bezoekers van jong tot oud feest in de tent. Gelukkig verliep elke dag zonder vervelende incidenten.

De organisatie heeft recent besloten om het tentfeest geen jaarlijks terugkerend fenomeen te laten worden, maar voor te behouden aan de ‘bijzondere’ vastelaovesjaren. Vastelaovesvereniging De Windjbuujels heeft wel de intentie om komende jaren de eerdergenoemde nieuwe activiteiten in overleg met uitbaters in de reguliere accommodaties verder voort te zetten.

Aankómmende evenemente

Sjponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!
© 2022 – Ruud Janssen – Feedback?Algemene voorwaarden